>

Dragon Dreaming introductie workshop maart 2013

cid:image001.png@01CD7C5C.F4DA11E0
Kom ervaren wat dragon dreaming is.


Hallo,
We geven een Dragon Dreaming introductie workshop in Tilburg op woensdag 20 maart. In deze mail lees je meer details hierover en hier lees je wat Dragon Dreaming is.  

Wil je ook je dromen waarmaken met een groep mensen of ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze projectbegeleidingsmethode, dan is dit je kans ... 
Als je nog mensen kent die graag meedoen (of veel projecten begeleiden), dan stuur deze mail maar door. Bij te veel deelnemers plannen we gewoon nog een Dragon Dreaming introductie workshop.

Waar en Wanneer
De Dragon Dreaming introductie workshop is in Tilburg in de kloosterkapel St Willebrordplein 4, 5014 BX.
Woensdag 20 maart zullen we vanaf 9.00 uur aanwezig zijn met koffie en thee, zodat we om 9.30 uur kunnen beginnen. We eindigen om 17.30 uur. Neem zelf maar je lunch mee.  

Kosten
We willen op zoek gaan naar nieuwe manieren om om te gaan met waarde, daarom willen we werken met waardebepaling achteraf. Waardebepaling achteraf is een andere manier van kijken naar waarde en waarde transacties. Het basis idee is dat jij als klant/ontvanger mag bepalen wat deze workshop jou waard is, nadat je hebt deelgenomen aan de workshop.
De opbrengsten van de workshop zullen gebruikt worden voor de helft loon voor ons en de andere helft voor toekomstige educatie activiteiten.
Bij aanvang zullen we de huur voor de kloosterkapel met elkaar delen.

Voorbereiding
Wil je je op de volgende manier voorbereiden op de workshop:

Aanmelden
Geef je op voor deze workshop per mail bij monique@ecodorpbrabant.nl vóór 5 maart. 

Met vriendelijke groet,

Shannah en Monique
(leden van Ecodorp Brabant)